V čísle 04-2024 nájdete:

  • Editoriál
  • Letný rez jabloní
  • Víta vás Farma na Háji – reportáž
  • Práce v ovocnom sade v letnom období
  • Biologická výživa a ochrana sadov a viníc, BIOCONT GROUP
  • Analytické a senzorické hodnotenie súčasných a novších odrôd jabĺk
  • Slovenské odrody marhúľ vhodné do našich oblastí
  • Odišiel nestor slovenského ovocinárstva, profesor Ivan Hričovský
  • Hospodársky významní živočíšni škodcovia ovocia III.
  • Neprojektové opatrenia SP SPP 2023 – 2027, Agrolesnícke systémy
  • Opal – srdečné pozdravy zo Škandinávie
  • Predstavujeme naše pálenice – Pálenica Močenok
  • Koncentrácia etylénu v chladiarenskej komore
  • Spravodajstvo
  • Vinohrad v druhej polovici vegetačného obdobia
  • Začiatok ročníka 2024 z pohľadu výskytu mrazov
  • Podpora rastu koreňového systému viniča a obohatenie pôdy pod vinohradom o humus pomocou technológie mikroorganizmov Bactériosol alebo Bactériolit, Product feed, a.s.
  • Úspešnosť ochrany proti hubovým chorobám závisí od mnohých faktorov
  • Tento rok je ako stvorený pre múčnatku viniča!, BioTomal s.r.o.
  • Ošetrovanie viniča po poškodení krupobitím
  • Autonómia v poľnohospodárstve, AGRI-PRECISION s.r.o.
  • Vinič a hrozno, životné prostredie, ľudia
  • Pestrý život venovaný viniču a vínu, rozhovor s doc. Ing. Štefanom Hronským, PhD.
  • Najlepší priateľ pre vinič: Zvýši úrodu, odolnosť proti suchu aj hubovým chorobám, Zuma trading, s.r.o.
  • Významní šľachtitelia viniča v Šenkviciach
  • Stolové odrody viniča
  • Vy sa pýtate … My odpovedáme
  • Opis odrody – rakytník rešetliakovitý – TERHI a TYTTI
  • Opis odrody viniča hroznorodého – RIZLING VLAŠSKÝ