V čísle 04-2023 nájdete:

  • Spravodajstvo
  • Anketa – pozitíva, rezervy členstva v OÚSR a námety na zlepšenie činnosti
  • Preštepovanie orecha kráľovského
  • Čerstvé aj spracované ovocie z vlastných sadov pod značkou emBIO – reportáž
  • Fruit Observer je ideálny systém skladovania ovocia a zeleniny v dynamickej riadenej atmosfére, CHLADEX, s.r.o.
  • Júl a august v ovocnom sade
  • Biologická výživa a ochrana sadov a viníc, BIOCONT GROUP
  • Ochrana čerešní a višní v ekologickej produkcii
  • Výsledky projektu BIOFRUITNET
  • Ako dosiahnuť ovocný sad s profi vybavením
  • Účinne proti vrtivke orechovej, bioTomal, s.r.o.
  • Hospodársky významné bakteriózy a fytoplazmy
  • Blaník – jablko do nepohody
  • PINOVA – meisterstück z Pillnitzu
  • Súčasné podmienky výroby destilátov
  • Predstavujeme naše pálenice – Tekovská pálenica, s.r.o.
  • Vinohrad v druhej polovici vegetačného obdobia
  • Ochrana viniča prípravkami ADAMA Slovensko v priebehu vegetácie
  • Príbeh malého vinohradu na Hornej Nitre – od výsadby po prvú úrodu
  • PIWI odrody – výber stanoviska
  • Spravodajstvo
  • Význam regulácie úrody hrozna bielych muštových odrôd viniča počas vegetačného obdobia
  • História viniča
  • Aké optimálne hodnoty teplôt a vlhkosti ovplyvňujú výskyt cikády Scaphoideus titanus?
  • Technológia zatrávnenia v jednom z najlepších vinárstiev, Agroservis, spol. s r.o.
  • Senzorické posúdenie vín na skúšobnej stanici ÚKSÚP v Dolných Plachtinciach
  • Množenie odrôd viniča svojpomocne
  • Stolové odrody viniča
  • Opis odrody – marhuľa ‘HARLAYNE‘
  • Opis odrody viniča hroznorodého – LAVINA
  • Vy sa pýtate … My odpovedáme