V čísle 01-2025 nájdete:

  • Šetrné hospodárenie po dvoch rokoch
  • Od projektu až po realizáciu ovocného sadu
  • Pred Vianocami na ovocinárske témy
  • Biologická ochrana a management sadov a viníc v jarnom období
  • Práce v sade na konci zimy
  • Kariérny míľnik enologičky Kataríny Furdíkovej
  • Novinky v jadrovinách II.
  • Krídlatky – najnebezpečnejšie invázne rastliny strednej Európy
  • Hospodársky významní živočíšni škodcovia ovocia V.
  • Sirius – súmrak zlatého Delicia?
  • Predstavujeme naše pálenice – Pálenica BARTÓK, Hrhov, okres Rožňava
  • Práce vo vinohrade na konci zimy
  • Ročník, ktorý veľa napovedal – poučenia z vinohradníckeho roku 2024
  • Tekuté živé minerály od slovenskej inovatívnej firmy potvrdili u pestovateľov svoju užitočnosť
  • Niekoľko postrehov k zimnému rezu
  • Projekt Európske udržateľné jedlo a víno: keď sa dedičstvo stretáva s inováciou
  • Nové študijné programy na Záhradníckej fakulte Mendelovej univerzity v Brne
  • Stolové odrody viniča
  • Stratégie ochrany pred chorobami kmienka viniča
  • Opis odrody – čierna ríbezľa BONA
  • Opis odrody viniča hroznorodého – FRANKOVKA MODRÁ
  • Vy sa pýtate … My odpovedáme